Privatlivspolitik

Actona

Actona Company har været med lige siden Nicehome så dagens lys. Actona er en dansk virksomhed med fabrikker flere steder i verden. De har et kæmpestort sortiment af varer og leverer deres produkter til hele verden. Nedenfor ses de varer vi har valgt at forhandle.

Actona
EMMY sofabord

Fantastisk flot og stilfuldt sofabord til din dagligstue.

2.099,00 DKK

Tid til ny sofa?

 

Hvis du står og mangler en ny sofa er der stor chance for at du kan finde hvad du søger blandt de mange modeller fra Actona. Actona er blandt de foretrukne leverandører hos os men der er selvfølgelig flere. Her kan du se vores komplette sortiment af sofaer. Et stort sortiment hvor du kan finde både traditionelle sofagrupper og hjørnesofaer med eller uden chaiselong i en god blanding af stof og læder.

 

Sovesofa til stue eller gæsteværelse

 

En god måde at udnytte pladsen på i en lille lejlighed kan være at investere i en sovesofa. Derved kan man have soveplads og sofa i et møbel. En sovesofa er også en god mulighed som gæsteseng. Når man bruger sovesofaen som fast soveplads er det en god ide at anskaffe en topmadras også. Skal den primært bruges som sofa findes der modeller med chaiselonger så benene kan komme op. Har sovesofaen chaiselong(er) kan disse typisk benyttes til opbevaring. Sovesofaer er her i butikken som oftest i stof eller bonded læder.

 

En rød tråd i hjemmet.

 

Flere af vores leverandører, herunder Actona Company, har op til flere produktserier. På den måde kan du få møbler i samme serie til et eller flere rum. En serie kan indeholde skænke, sofaborde, vitrineskabe, spisebord og stole. Der er naturligvis både større og mindre serier.