Alle sofaer

Sofaen er en meget central del af din dagligstue.  På denne side har vi samlet alle vores modeller så det kan være det virker lidt uoverskueligt. Er det eksempelvis kun Hjørnesofaer eller Chaiselongsofaer har vi lavet kategorier, der kun indeholder dem. Du finder dem under kategorien dagligstuen i topmenuen.

Viser 1–40 af 1031 resultater

Stofsofa eller lædersofa?

Vi har et stort udvalg af både lædersofaer og stofsofaer. Det kan være svært at vælge, om det skal være det ene eller det andet. Selvom læder ofte er mere slidstærkt end stof, skal du ikke være nervøs for at vores sofaer ikke opfylder dine krav. Vi har valgt sofaer som rigeligt dækker kravene til almindelig hjemlig brug.

Der er fordele og ulemper ved begge typer. Der sælges flest i stof i øjeblikket og det kan der være flere årsager til. Prisen er lavere, mindre vedligeholdelse og så er stof bare varmere at sætte sig i.

PU-læder, bonded læder eller regenereret læder er alle efterligninger af ægte læder. Du skal bare ikke være i tvivl om at det ikke har noget med ægte læder at gøre. Men det ligner….

 

Vær god ved dine møbler

Uanset hvilken sofa du vælger er det vigtigt at passe godt på den. Vi har et rigtigt godt samarbejde med Guardian som tilbyder pleje af alle typer møbler. Vil du være rigtig god ved din stofsofa anbefaler vi at du giver den en omgang imprægnering inden sofaen tages i brug. En guardian tekstilimprægnering er nem at påføre og giver stoffet en god beskyttelse. Imprægneringen sprayes på og skal lige have en times tid inden sofaen er klar til brug.

Guardian tekstilrens er også et effektivt plejemiddel. Hvis du har imprægneret sofaen og samtidig har investeret i tekstilrens er der ikke mange pletter, du ikke kan fjerne.

 

Finansier dit møbelkøb hos Nicehome.dk

Står du og mangler en sofa men er midlerne begrænsede kan vi tilbyde forskellige finansieringsmuligheder. Gennem samarbejder med diverse større finansieringsselskaber kan vi tilbyde et bredt udvalg af muligheder for dig der har brug for det.

 

Leveringstider

Vi har en del forskellige leverandører hvor vi køber sofaer fra. Nogle leverandører som eksempelvis Actona Company og FurnHouse får deres sofaer produceret i Ukraine eller Kina. De kører begge med lager i Danmark og herfra servicerer de alle deres kunder i Europa. Det er en kæmpeopgave for dem at forudse, hvor meget de sælger af et produkt i en given periode, så der vil uundgåeligt komme tidspunkter, hvor vores leveringstider ikke holder. Tiderne vi har angivet er vejledende og baseret på at vores leverandør har varen på lager. Ofte får vi først besked om at en vare er udsolgt, når vi bestiller en vare. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os for at høre om leveringstiden på en specifik vare.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.