Alle sovesofaer

Sovesofaer er et uundværligt møbel i næsten alle hjem nu til dags. Dette skyldes højst sandsynlig at en sovesofa er et multifunktionelt møbel til dit hjem, der beriger dig med to funktioner for samme pris, nemlig en seng og en sofa i ét møbel. Dertil så sparer sovesofaen dig for en masse plads, hvilket i særdeleshed er nyttigt hvis du er indehaver af en etværelses-lejlighed og godt kunne tænke dig en kombination af stue og soveværelse i et rum. Hos Nicehome.dk har de en løsning til dig, der er på udkig efter en sovesofa til dit hjem, underordnet om den skal stå i stue, soveværelse eller ungdomsværelset.

Viser 1–40 af 131 resultater

Det oplagte valg til en studiebolig

Selvom en sovesofa er et oplagt valg i næsten ethvert hjem, så er dette møbel især anvendeligt i en studiebolig, eller blot et rum, hvor pladsmanglen er stor. Her kan du benytte sovesofaen til at sove på hver nat, men har samtidig rig mulighed for at lave sengen om til en sofa i dagligdagen. På den måde kan du have både soveværelse og stue i samme rum, hvilket er særdeles fordelagtigt, hvis du bor i en mindre lejlighed eller har et lille soveværelse.

 

Indbyder til besøg

Er du, omvendt, lokaliseret i et større hus med relativt god plads, men står du alligevel og skal koordinere sovepladser flere timer inden dine gæster banker på døren, så er sovesofaen et oplagt valg til dine overnattende gæster. Den giver dig i hvert fald mulighed for at have overnattende gæster uden det store besvær og kan fortsat benyttes som sofa i stuen, eller i gæsteværelset, til dagligt.

 

Fås i flere forskellige afskygninger

Hos nicehome.dk kan du finde en sovesofa til enhver smag – og faktisk også til ethvert rum. Nicehome.dk tilbyder nemlig sovesofaer der kan benyttes i stuen, børne- eller ungdomsværelset – alt afhængig efter, hvilken indretningsstil du er på udkig efter. Dette kunne eksempelvis være en Firenze sovesofa fra Nicehome.dk, der er en sovesofa i et frisk design, som er ideel til ungdomsværelset. Den øverste del af sovesofaen er i gråt stof, mens bunden er i hvidt læder, hvilket i kombination med hinanden giver et rigtig flot udtryk. Dertil tilfører sovesofaens forkromede ben et moderne og tidløst udtryk, der med garanti falder i god smag hos en teenager.

 

Ekstra opbevaringsplads i stuen

Hos Nicehome.dk finder du også sovesofaer der kan benyttes i stuen, der gør den almindelige fire mands sofa lidt mere rummelig. Denne sofa kan ved hjælp af et udtræk i hjørnet, forvandles til en kæmpestor sovesofa med plads til overnattende gæster, eller blot til en god og hyggelig aften med familien. Dertil har disse sofaer fået implementeret en såkaldt chaiselong i den ene side af sofaen, og indeholder god plads til dyner, puder eller andet opbevaring under chaiselong og hjørnesofa. Denne form for sofa er det ideelle valg til en familie, da sofaen er stor og kan rumme flere familiemedlemmer, og samtidig kan forvandles til en indbydende seng med høj liggekomfort til dine gæster, så de kan få en god nats søvn – også selvom de blot overnatter i en stue.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.