Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

 
All Inside
Hedeagervej 17

8882  Fårvang

CVR-Nr.: 31045282

info@nicehome.dk


Telefon: 71995266


Betaling

 

På Nicehome.dk er der flere forskellige muligheder for at foretage betaling.

 

Du kan vælge at betale med kort. Vi tager de fleste af de mest brugte betalingskort. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

Til sidst er der mulighed for bankoverførsel. Vælger du denne sættes ordren først i gang når vi har registereret din indbetaling (OBS! Bankoverførsel er ikke dækket af indsigelsesordningen).


 
Levering

 

Hos Nicehome.dk leverer vi fragtfrit ved køb over 1.000 kr. Ved bestillinger under 1.000 er fragten 99 kr.

 

Vi leverer enten med vognmand eller pakkepost afhængig af ordrens størrelse. Levering er som udgangspunkt til kantsten - hjælp opbæring eller fuld indbæring kan tilkøbes. Ved kantstenslevering er det for kundens eget ansvar at få varen transporteret ind i boligen, hvorfor det ikke kan lægges Nicehome eller transportøren til ansvar, hvis varen f.eks. ikke kan komme ind i en opgang eller lign. Hvis varen mod forventning ikke kan bæres ind i boligen, hvis der er betalt for opbæring, står evt. returfragt for købers regning - også hvis varen ønskes annulleret. Sendes varen med vognmand kontaktes du når varen er klar for nærmere aftale om levering.

 

Vi anbefaler at der er nogen til stede på leveringsadressen til at modtage leveringen. Det skal bemærkes på ordren, hvis der ikke er nogen til at modtage leveringen, f.eks. ved angivelse af, at varen må sættes i carport/hos naboen el. lign. Bemærk al risiko overgår til køber ved levering. Hvis levering ikke mulig som aftalt vil fragtmanden tage varen med retur til Nice Home for købers regning, hvorefter køber selv skal stå for afhentning eller bekoste ny levering. Det er alene kundens ansvar at varen kan komme ind i boligen.
 

Nicehome leverer til hele landet. ( brofaste øer ). Ønsker du levering til f.eks. Samsø eller Bornholm bedes du kontakte os for pris på levering.

 

Det er muligt at afhente sin bestilte vare på NiceHomes lager i Elsborg. Der skal være forudgående aftale om afhentningstidspunkt, samt ved afhentning skal kunden medbringe kopi af ordrebekræftelse og legitimation. Varen kan afhentes på vores lager Elsborg udenfor Rødkærsbro efter aftale. Hvis varen afhentes med fuldmagt bedes dette oplyses til Nice Home.

 

Leveringstiden fremgår af de enkelte produkter. Vi er ikke selv lagerførende af alle varenumre. Leveringstiden på produkterne er vejledende og der kan indimellem opstå forsinkelser i forhold til den forventede leveringstid hvis varen eksempelvis er gået i rest hos vores leverandør.

 

 

Fortrydelsesret

 

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via info@nicehome.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Nice Home ud fra en mulig salgsværdi.

 

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i original emballage eller tilsvarende forsvarlig indpakning. Manglende forsvarlig emballering af en returvarer medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor De ud fra en vurdering foretaget af NiceHome, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende passende emballering m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Omkostninger ved at sende varen retur tilbage påhviler forbrugeren.
                                                                                                                       
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

Nicehome.dk

Kjellerupvej 68

8840  Rødkærsbro

 

Kun efter aftale da lageret ikke er bemandet hele tiden.


Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Ved reklamation bedes du dokumentere fejlen i form af billeder samt en så detaljeret beskrivelse som muligt. I de fleste tilfælde løses reklamationer ved at til sende reservedele.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Nicehome.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på Nicehome.dk er Ulrik Andersen.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand
 
Som registreret hos Nicehome.dk , har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@nicehome.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse på telefon 71 99 51 03 eller info@nicehome.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet (www.kfst.dk)
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
Tlf. 41715000 (hverdage 9-16)
E-mail: kfst@kfst.dk