Få finansieret dit køb hos Nicehome.dk

NiceHome.dk tilbyder dig forskellige attraktive muligheder for finansiering af dit møbelkøb.

 

Vi samarbejder med Viabill og Sparxpres som tilbyder forskellige muligheder afhængig af lånets størrelse og løbetid.

 

Viabill:

Viabill giver dig mulighed for at shoppe for op til 2.000 kr rente og gebyrfrit. Beløbet betales tilbage via Netbank i rater som du selv vælger - dog minimum 1/24 senest den 20. i hver måned. Der er ingen renter og gebyrer, når du betaler til tiden. Glemmer du det tillæges et gebyr på 39 kr.

 

Viabill tilbyder desuden lån op til 20.000 kr. i form af rentebærende kassekredit som godkendes ved positiv kreditvurdering. Man modtager svar på ansøgningen pr mail kort tid efter ansøgningen er afsendt. I de fleste tilfælde inden for 30 minutter. på hvert enkelt produkt fremgår det hvad dine mindste månedlige omkostninger vil være samt det totale tilbagebetalingsbeløb hvis du vælger Viabill. Køber du mere end en ting kan du se de samlede omkostninger samt tilbagebetalingsbeløb i indkøbskurven.

 

 

Ønsker du at benytte Viabill vælges den som betalingsmetode i checkout. Når du har godkendt bestillingen føres du automatisk videre til ansøgningsskema.

 

 

Sparxpres:

Sparxpres tilbyder også to former for lån. Lån fra 2.000 kr til 50.000 kr

 

Det første er 1 års rentefri lån:

•  Rente pr. md. er 0,00 % svarende til en årlig fast debitorrente på 0,00 %

•  Månedsgebyr 25 kr. Oprettelsesgebyret er 5 % af lånebeløbet, min. 600 kr.

 

Det andet lån er VIP lån:

•  Rente pr. md. er 0,82 % svarende til en årlig variabel debitorrente på 10,30 %

•  Månedsgebyr 15 kr. Oprettelsesgebyret er 5 % af lånebeløbet, min. 400 kr. max. 1.500 kr.

 

Sådan ansøger du:

 

  1. Ansøg via links nedenfor.
  2. SPARXPRES behandler din ansøgning og returnerer svaret på din ansøgning enten pr. post eller e-mail.
  3. Gældsbrevet sendes til dig, dette underskrives enten digitalt via NemID eller med en fysisk underskrift.
  4. Ved digital underskrift via NemID returneres svaret automatisk til SPARXPRES. Vælger du at underskrive med en fysisk underskrift, skal gældsbrevet returneres til SPARXPRES pr. post.
  5. Når SPARXPRES har modtaget det underskrevne gældsbrev, afregnes lånebeløbet direkte til Nice Home.
  6. Så er du klar til dit møbelkøb.

 

https://www.sparxpres.dk/web/sbvdir.nsf/privat?openform&type=170&linktype=L&partner=Nice%20Home+Alstrup%20Alle%207+8361+Hasselager+23830969         https://www.sparxpres.dk/web/sbvdir.nsf/privat?openform&type=153&linktype=L&partner=Nice%20Home+Alstrup%20Alle%207+8361+Hasselager+23830969

 

Ovenstående links sendes automatisk med din ordrebekræftelse. Så du kan sagtens vente med at ansøge til du har bestilt hvad du ønsker.

 

Overholder låntager ikke låneaftalen, kan SPARXPRES forlange betaling for eventuelle ekstraomkostninger i forbindelse med administration af lånet – herunder eventuelle inkassoomkostninger. Morarenter og gebyrer tillægges lånets restgæld. Morarenten pr. md. er 0,42% svarende til en årlig variabel debitorrente på 5,16%. Oplysninger om renteberegning, rentesatser og gebyrer fås ved henvendelse til SPARXPRES. De anførte gebyrer kan til enhver tid ændres af SPARXPRES.

 

Du har ret til at fortryde kreditaftalen indenfor 14 kalenderdage fra den dag lånet udbetales. For yderligere oplysninger om fortrydelsesret eller muligheden for at klage henvises til SPARXPRES hjemmeside: www.sparxpres.dk.