Garderobe- og klædeskabe

Dit klædeskab skal ikke kun være praktisk; det skal også afspejle dit liv og den person, du er. Derfor har vi hos Nice Home valgt et sortiment af klædeskabe og garderobeskabe, der opfylder netop dine behov.
På denne side finder du vores udvalg af klædeskabe og garderobeskabe. Vores sortiment indeholder både moderne og klassiske designs i høj kvalitet til attraktive priser. Leder du efter noget særligt, er du altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål.

Viser 1–40 af 185 resultater

Dit klædeskab – dit rum

Klædeskabet er en essentiel del af dit hjem. Det giver dig mulighed for mindske rod og skabe et rum, der er rart at opholde sig i. Derfor et det vigtigt, at dit klædeskab også passer ind i din bolig, og at det afspejler netop din personlige stil.

Her finder du inspiration til, hvordan du kan bruge til klædeskab til både at gøre din hverdag lettere – og dit rum til dit eget.

Skab plads med dit garderobeskab

Er der ikke meget plads i dit soveværelse? At vælge et klædeskab til et lille rum behøver ikke at være en stor udfordring.
Et hvidt garderobeskab med skydelåger er en fremragende løsning til et lille rum. Designet er både moderne og praktisk: Skydelågerne sparer plads i dit soveværelse, og et hvidt skab får rummet til at se større ud. Den smarte måde at gøre verden lettere på.

En anden mulighed er at vælge et garderobeskab med spejl. Et flot møbel, som giver dig både et sted at opbevare dit tøj og et sted at spejle dig. Du sparer plads ved ikke at skulle finde plads til et helkropsspejl, og samtidig får spejlet også dit soveværelse til at syne større.

Vis din stil med dit klædeskab

Dit skab skal passe i størrelsen – og i stilen. Uanset størrelsen optager skabet plads i dit rum, og derfor er det vigtigt, at dit klædeskab passer til din personlige stil.
Er du til et tidløst udtryk, er et garderobeskab i træ en god løsning. Et billigt klædeskab, der samtidig er stilrent og står godt sammen med de farver, du vælger i din indretning. Du kan også vælge et garderobeskab i mat grå. Den grå farve og de rene linjer giver det klassiske design et moderne twist. Et flot møbel, der tilfører dit rum et stilet og personligt præg.

Har du brug for at tilpasse dit skab endnu mere til dine personlige behov, finder du tilbehør til klædeskabe her.

Opbevaring til ethvert formål

Leder du efter opbevaring til dit hjem? Hos Nice Home får du et stort udvalg af opbevaringsmøbler, der passer ind i ethvert rum.
Hvis du mangler opbevaring til dit soveværelse, kan du for eksempel se vores sortiment af kommoder her.

Har du brug for et møbel til din entre? Så se vores udvalg af entremøbler og find inspiration til, hvordan du kan gøre din entre mere organiseret. 

Klædeskab med skydelåger og spejl

Skal du både bruge et klædeskab som er rummeligt, så du har mulighed for at opbevare hele garderoben samlet, samtidig med at pladsen er lidt træng? Så vil vi anbefale dig et klædeskab med skydelåger – og eventuelt med spejl. Skydelågerne er praktiske i mindre rum, fordi de ikke optager plads på værelset. Samtidig er det multifunktionelt når disse skaber også har et spejl! Så slipper du for at skulle investere i dette separat.

Find flere af vores optimale klædeskabe med skydelåger og spejl i vores store udvalg af garderobeskabe!

Garderobeskab på tilbud

Vores priser er i forvejen lave samtidigt med, at kvaliteten stadig er i top.  Synes du alligevel, at priserne er for høje? Tag et kig på de udsalgsvarer, og garderobeskabe, som vi har på tilbud. Det giver et godt overblik over alle tilbudsvarerne, hvilket også inkluderer de garderobeskabe, som er på tilbud.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.