Hjørneborde

Et hjørnebord er et stilfuldt og populært møbel til dagligstuen. Det giver dig mere plads til dekorationer, planter eller lys, og du får også en afsætningsplads til en varm kop kaffe.

Hos NiceHome finder du et sortiment af hjørneborde i flotte, stilede og varierede designs. Uanset om du holder af minimalistisk design, eller du er til ægte marmor, har vi hjørnebordet, der passer til netop dit hjem. Gå på opdagelse i vores store univers, og tag endelig kontakt til vores kundeservice med spørgsmål. 

Viser alle 27 resultater

Hjørnebord – funktion og atmosfære i ét

Når du vælger møbler til din dagligstue, tænker du sandsynligvis, at et sofabord er en essentiel del af indretningen. Et hjørnebord kan både bruges som supplement til et sofabord og som alternativ. Det fylder mindre og kan nemt flyttes hen til sofaen, hvis du har brug for et sted at sætte din kaffekop. Det giver dig også mulighed for at skabe en atmosfærisk og åben indretning.

Hjørnebordet kan også med fordel bruges i mange andre rum. Du kan for eksempel bruge det til at give din entré et personligt præg – eller som alternativ til et sengebord.

Nedenfor finder du inspiration til, hvordan du kan bruge hjørneborde i din indretning og skabe et rum, som afspejler din personlige stil.

Skab atmosfære med et hjørnebord

Er du på udkig efter en måde at gøre dit hjem mere atmosfærisk og indbydende, er et hjørnebord det oplagte valg.

Har dit hjem et moderne udtryk, kan du for eksempel vælge disse indskudsborde fra Boston. Det minimalistiske og stilrene design passer perfekt ind i det moderne skandinaviske hjem. Det perfekte alternativ til et sofabord: Sæt det lille bord under det store, når du har brug for et sted at sætte en kaffekop. Eller træk bordene ud side om side, når du har gæster og brug for mere afsætningsplads. 

Minimalisme kan også være overdådig. Et Call hjørnebord i marmor er det perfekte valg til dig, som ønsker et design, der er både luksuriøst, elegant og stilrent. Dekorér bordet med en flot vase fuld af årstidens blomster, eller sæt et par lysestager på bordet og nyd et afslappet øjeblik i stearinlysets skær.

Hjørnebord som entrémøbel eller natbord

Hjørnebordet hører ikke kun hjemme i dagligstuen. Det er også et oplagt valg som entrémøbel eller natbord.

Giv entréen et flot og indbydende præg med et Boston hjørnebord i marmorprint. Dette giver dig et sted at lægge dine nøgler, når du kommer hjem. Du kan også hænge et flot spejl på væggen over bordet.

Et hjørnebord et også et stilet alternativ til et natbord. Dette bord fra Life passer perfekt ved siden af sengen. Stil en bordlampe på bordet eller hæng en natlampe på væggen over bordet. 

Eller vælg et Alaska hjørnebord i akacie. Et flot hjørnebord med en skuffe, hvis du gerne vil undgå, at dine ting ligger fremme på natbordet.

Rundt eller lille hjørnebord

Hos NiceHome finder du naturligvis også hjørneborde som både er små og runde. Disse er perfekte til indretning af den lille lejlighed, børneværelset eller entréen.

Gå på opdagelse og lad dig inspirere af vores udvalg. På børneværelset kan det lille hjørnebord nemt fungere som et reelt bord for familiens mindste. I den lille lejlighed er hjørnebordet er genialt, og mindre, alternativ til det klassiske sofabord. Og endeligt er det oplagt at stille et lille dekorativt hjørnebord i entréen, så du her kan placere nøgler, pengepung og høretelefoner.

Hjørnebord til dit kontor

Et hjørnebord kan også bruges på dit kontor. Her er det praktisk at have et hjørnebord stående, hvis du har kunder på besøg. Det kan danne rammerne om  hyggeligt kontormiljø, da hjørnebordet kan skabe finesse i kontormiljøet.
Ønsker du et hjørnebord specifikt til en bærbar computer? Du kan udforske vores fine hjørnebord lavet i vild ég, som kan stå elegant på kontoret.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.