Hjørnesofaer med chaiselong

Leder du efter en sofa med plads til hele familien eller skal i bare have masser af plads til at slænge jer i så er en hjørnesofa med chaiselong en oplagt mulighed.

Har man plads til sådan en sofa har man et naturligt samlingssted for hele familien. Et sted hvor man kan hygge, spille spil eller måske se en god film eller en god fodboldkamp. Kort sagt et sted hvor du har kvalitetstid med familien.

Skal du have en læder eller en stofsofa? skal den være højrevendt eller venstrevendt? Bliv inspireret af vores udvalg af hjørnesofaer med chaiselong og gør en god og sikker handel her.

Viser 1–40 af 176 resultater

Vedligeholdelse af din hjørnesofa

Husk at vær god ved dine møbler. Så holder de længere.

Har du en lædersofa anbefaler vi kraftigt at man jævnligt giver læderet en omgang Guardian lædersæbe. Det både rengør læderet samt giver næring til læderet således at det holder længere.

Har du valgt en stofsofa anbefaler vi at give stoffet en omgang imprægnering inden den tages i brug. Det er nemt at påføre. Man køber det i sprayflasker og sprayer det på efter anvisningen på flasken.

Imprægneringen giver stoffet en usynlig beskyttelse og ændrer ikke på farven af stoffet.

 

Har du spørgsmål?

Det er vigtigt for os at du ved at du er velkommen til at kontakte os hvis duhar spørgsmål. Vi vil gerne hjælpe dig til at vælge det helt rigtige produkt til dig. Har du måske brug for en lille stofprøve kan vi i mange tilfælde sende en til dig med posten. Du kan altid sende en mail til os med dit spørgsmål, vi svarer hurtigst muligt. Du kan også fange os på chatten eller pr telefon i vores telefontid.

 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.