Skænke

Skænke til ethvert rum 

De klassiske skænke er igen blevet populære, og har for alvor fundet vejen til de danske hjem. Tidligere i 50’erne og 60’erne var en spisestue uden en skænk helt utænkelig, mens skænkene i 70’erne gled ud fra indretningen. Nu er skænkene kommer for at blive, og er vendte tilbage til den danske indretning. Dog med et mere moderne udtryk, nyere materialer og flotte designs. 

Skænkens alsidighed 

Hos Nicehome findes du et stort udvalg af skænke i mange designs, farver, materialer og størrelser. Skænken er er et møbel, hvor pladsen bliver udnyttet til det yderste. Det vil sige, at udover at møblet er dekorativt og smukt at se på i hjemmet, er det altså også et utroligt praktisk møbel. Skænken giver nemlig en stor mængde opbevaringsplads, både inde i skænken men i de fleste tilfælde også oven på skænken. På den måde kan man få rigtig god brug af møblet i ethvert rum. Derudover findes skænkene også i mange forskellige udtryk, sådan at du både kan finde skænke i moderne stil og skænke i gammel stil, og dermed kan du tilpasse skænken præcis til den stil, du ønsker at skabe. Det er altså et meget alsidigt møbel du får, når du køber en skænk. Også materialerne giver mange muligheder til indretningen. Det er nemlig sådan, at udover skænkenes stil er meget forskellige, er der også rigtig mange forskellige materialer at vælge i mellem. Her er både forskellige træsorter, matte og blanke overflader og rigtig meget andet, som gør det muligt for dig at tilpasse skænken lige præcis til det rum, som den skal stå i. 

 

Skænke og vitrineskabe 

I mange hjem er der behov for mere end ét møbel til opbevaring og det kan selvfølgelig også løses hos Nicehome.dk. En lækker måde at forene opbevaring i et rum er nemlig at parre skænke med vitrineskabe, og på den måde skabe en harmoni i rummet hvor de to opbevaringsmøbler spiller sammen, og skaber et dejligt rum, og samtidig giver masser af opbevaringsplads. Vitrineskabe og skænke er møbler, der passer ind i alle rum. Så hvad end det er soveværelset, stuen, køkkenet eller børneværelset, så er der nogle skønne løsninger, som kan passe til alle de forskellige ønsker, man kunne have, til de forskellige rum i huset. Skænke kan for eksempel være en rigtig god løsning til en tv-stue, hvor møblet kan udnyttes fuldt ud. Det kan blandt andet gøres ved at benytte overfladearealet på skænken som tv-bord, og benytte møblets opbevaringsmuligheder til alt det man gerne vil have pakket væk eller sat på plads inde i skænken. På samme måde er et vitrineskab et oplagt møbel til et køkkenalrum, hvor man gerne vil have god plads til alle de køkkenredskaber, som der ikke er plads til i køkkenskufferne. Et vitrineskab skaber nemlig et hyggeligt og pænt rum, og kan på den måde være med til at bidrage til at stemningen i et køkken bliver mere hyggelig, og at alt det overflødige kan blive pakket væk i et pyntende møbel.