TV Bord

TV bord – både til stuen og soveværelset

Med et TV bord under dit fjernsyn kan du kombinere funktionalitet og udtrykke din indretningsstil. TV bordet er i mange hjem et centralt møbel, som danner rammerne for stuens indretning. Find derfor lige netop dét TV møbel, som passer til jeres praktiske såvel som indretningsmæssige ønsker.
Se vores store udvalg af TV borde og bliv inspireret, om end du er til romantisk, minimalistisk eller moderne design.

Viser 1–40 af 150 resultater

TV bord – funktionalitet og æstetik samlet i ét

Med en stues mange funktioner, kan der nemt opstå rod. Men med et TV bord kan du hurtigt få styr på diverse ledninger, spillekonsoller, fjernbetjeninger, spil og film som må rode. Hos Nicehome har vi et bredt udvalg af TV borde i forskellige funktionelle designs og materialer.

Gå efter et TV bord med enten skuffer, hylder eller låger. Fællesnævneren for disse borde er, at de alle giver mulighed for ekstra opbevaring i stuen. Udnyt opbevaringsmuligheden maksimalt med et par kurve eller æsker og skab overblik over stuens genstande.

TV bordet er i dag langt mere end en kikset væghængt kasse monteret af praktiske årsager. I dag indgår møblet som et design i sig selv –  en integreret del af hjemmets indretning. Vælg derfor et TV møbel som passer til indretningen i din bolig. Går du efter en mere romantisk og klassisk stemning? Se da vores Paris TV-bord med mulighed for opbevaring og et lyst og antikt look. Sigter I i stedet efter en mere stringent og minimalistisk indretning? Så falder TV borde i materialer som glas eller metal måske bedre i jeres smag. Få eventuelt et par gode indretningstips med på vejen fra indretningsarkitekt Natalia Sanchez – så kan du ikke gå helt gal i byen.

TV bord med eller uden ben

Alt andet end lige har det en udtryksmæssig betydning, om jeres TV bord er med eller uden ben. Et vægmonteret TV bord uden ben skaber et luftigt og rummeligt udtryk. Rummet vil ofte syne større, fordi TV bordet uden ben ikke optager gulvplads.

Et TV bord med ben kan herimod syne mere stabilt og dekorativt. Bordbenene kan bidrage til mediemøblets design og eksempelvis skabe kontrast mellem hvid højglans og bordben i træ.

Er du i tvivl om, hvilket møbel du skal vælge til jeres stue, er du altid meget velkommen til at kontakte os på [email protected], eller i vores online support. For os er det første prioritet, at I får den bedst mulige oplevelse på Nicehome.dk. Derfor står vi altid til rådighed med rådgivning, så du får lige det møbel, der passer til jeres hjem.

Et TV møbel i sort eller hvid – eller noget helt tredje?

TV bordet fungerer som en smuk tilføjelse til dit hjem. Derfor skal dets farve selvfølgelig også passe til hjemmets indretning. Overvej om I ønsker et møbel, som går i et med omgivelserne, eller om møblet i sig selv skal være et design element i rummet. Åbenlyst, vil et lyst møbel gå i ét med hvide vægge, mens et mørkt møbel ofte skaber en visuel sammenhæng mellem TV’et og møblet. Ligeledes kan et TV bord i træ kan bryde med hjemmets lyse indretning. Elementet af træ kan fungere som et designelement i sig selv og bringe varme til jeres TV hjørne.

Måske I ønsker at give hele stuen en makeover? Se også vores store udvalg af skænke, sofaborde og kommoder.

En tidsløs klassiker – et TV bord i egetræ

Når det kommer et TV bord i træ, vil vi altid anbefale det smukke håndværk som du finder i et TV bord i egetræ. Tag for eksempel et kig på dette klassiske Century TV bord. Træsorten er klassisk og samtidig er strukturen og kuløren i eg ofte livlig og dekorativ.

Og ikke nok med at designet er i top. Med et bord som denne får du et ekstraordinært stærkt og holdbart bord, som du kan nyde i mange år.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.