Vitriner

Vitriner er skabe, hvor du typisk kan se gennem lågerne gennem glas, stål eller andet fint materiale, som på en eller anden vis er transperant. Vitriner er typisk brugte i dagligstuen, køkkenet eller stuen, hvor skabet er yderst velegnet til at opbevare glas og finere porcelæn. Med vitriner har du mulighed for at udstille de ting, du er gladest for, og som du synes bedst om. De fås i mange størrelser, farver og materialer, hvilket gør, at der helt sikkert også er vitriner, der passer til din stil og din bolig.

Viser 1–40 af 115 resultater

Udstil dine ting i vitriner

Vitriner er ideelle til at udstille de ting, du synes er flottest. Vitriner bliver ofte brugt til at udstille flotte vinglas og det fine porcelæn, som du ikke bruger hverdag. Det er dog absolut ikke det eneste, du kan bruge vitriner til. Du kan sætte alt det, du ønsker ind i et vitrineskab. Det kan være med til at skabe personlighed i dit hjem, fordi du kan skabe dit eget udstillingsvindue kombineret med god opbevaringsplads. Du kan for eksempel sætte billeder, børnenes hjemmelavede lerfigurer, ferieminder eller noget helt andet ind i vitrineskabet.

God og praktisk opbevaringsplads du ikke vil gemme af vejen

Vitriner er ofte meget rummelige og derfor gode til opbevaring. Da de fleste vitriner har låger, hvor du kan se igennem, kræver det dog, at du formår at skabe flot opbevaring, som ikke ser rodet ud. Vitriner er dog en rigtig god mulighed for at få noget praktisk opbevaringsplads ind i din spisestue, hvor der måske kun er et  spisebord og spisebordsstole. Vitriner er meget velegnede til opbevaring af alt det, som du ikke ønsker skal gemmes af vejen, men som alligevel skal være lige ved hånden, og som gerne må ses. I din dagligstue kan det være dækkeservietter, duge, porcelæn, servietter, stearinlys og meget andet, som du kan have brug for helt tæt ved spisepladsen.

Vitriner kan bruges i alle hjemmets rum

Vitriner kan ikke kun bruges i dagligstuen. De kan bruges i alle husets rum, og du kan style dem på et utal af måder – det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Du kan bruger vitriner på badeværelset til opbevaring af håndklæder, cremer, vaskepulver og meget andet. Det kan også bruges i børneværelser eller i en entre, hvor huer og vanter nemt kan gemmes af vejen på en elegant og lidt anderledes måde. Når du bruger vitriner i andre rum end køkken, spisestue og stue kan du skabe noget anderledes og nytænkende i dit hjem. Det er ikke så klassisk at bruge vitriner i andre rum end disse, men det kan være rigtig fint at nytænke dette en gang imellem. Det har du mulighed for at gøre med fine vitriner.

Fyldt med personlighed

Vitriner kan fyldes med personlighed, og du kan sætte dit helt eget præg på det. Du skal først og fremmest finde et vitrineskab, som passer til dig og dit hjem, men også til det formål det skal bruges til. Du kan bruge vitriner på et hav af forskellige måder, og derfor kan du også gøre det personligt uanset, hvilket rum du vælger at placere det i. Til forskel fra almindelige skabe, hvor lågerne ikke er transparente, kan du vise hvem du er, ved at putte det ind i vitriner, du ønsker.

 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.