3 personers sofaer

En 3 personers sofa kan stå alene men kan også nemt kombineres med en 2 personers sofa og måske en lænestol. I vores udvalg kan du finde sofaer læder og stof, med løse eller faste hynder og mange forskellige farver.  Alle sammen er naturligvis med gratis levering.

Viser 1–40 af 300 resultater

Gratis levering og 14 dages fortrydelse

Alle sofaer hvad enten det er en sovesofa, 2 personers sofa eller en stor hjørnesofa med chaiselong leveres gratis til dig. Leveringen foregår til kantsten eller første dør i ejendommen. Har du behov for at varen bliver transporteret hele vejen ind i stuen kan vi også klare mod et ekstra gebyr. Det kan du tilvælge i senere i købet.

Hos Nicehome.dk har du 14 dages fortrydelsesret. Den gælder fra den dag du har får varen leveret og ikke fra fakturadatoen. Husk at varen skal returneres i samme stand som den blev modtaget.

 

Vigtigt med den rigtige sofa

Mangler du hjælp til at finde den rigtige sofa 3 personers sofa til dig er vi klar til at hjælpe dig. Vi vil gerne have tilfredse kunder så er der det mindste vi kan være behjælpelige med i din søgen efter den rette 3 personers sofa så kontakt os endelig. Vi er som regel til rådighed på chatten samt du kan altid skrive en mail eller fange os pr telefon i telefon tiden.

 

Vedligeholdelse

Når du har fundet frem til den rette sofa skal du huske at være god ved den. Hvad enten du vælger læder eller stofbetræk kan du øge levetiden med den rette pleje. Vi fører et udvalg af Guardian plejeprodukter som du med stor fordel kan anvende til din sofa. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til pleje af din sofa.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.