Elevationsbunde

Her finder du vores udvalg af elevationsbunde og lamelbunde til din seng. Vi fører både de traditionelle, stærke lamelbunde af træ, der passer til de flestes behov. Til dig, der ønsker maksimal komfort, har vi også elevationsbunde med motor, hvis du har behov for lidt luksus i hverdagen samt optimal støtte for at sikre den bedste søvn. Kombiner vores lamel- eller elevationsbunde med en af vores flotte sengerammer – så har du en god og dekorativ seng til en rigtig god pris.

Viser et enkelt resultat

Find den rigtige bund til din seng

Valg af sengebund afhænger af dine personlige behov og præferencer. Er du på udkig efter en billig bund til din seng, er den klassiske lamelbund god. En simpel lamelbund i fyrretræ giver en stabil støtte til din nattesøvn. Ønsker du bedre komfort, har du rygproblemer, eller bruger du eksempelvis også din seng til at se TV fra, er den mere luksuriøse elevationsbund den helt rigtige for dig. Men en elevationsbund kan du indstille både fod- og hovedende til præcis det niveau, du ønsker.

Få leveret til døren

Bestiller du for over 1.000 kr., har vi fri fragt. Har du spørgsmål eller har du brug for vejledning, er du mere end velkommen til at kontakte os på [email protected] eller tlf. 7199 5266 til en uforpligtigende snak.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.