2 personers sofaer

Kniber det lidt med pladsen er en 2 personers sofa et godt valg. Et oplagt valg til en lille lejlighed, kollegieværelset eller måske endda sommerhuset eller kolonihaven. Ønsker du en almindelig sofa hvor du kan læne dig tilbage slappe af og smide benene op på dit sofabord? Eller lidt mere luksus i en udgave med motoriseret fodstøtte og recliner-funktion? Du finder begge dele her hos NiceHome.dk

Viser 1–40 af 170 resultater

Hvilken farve skal din sofa have?

Mulighederne er mange når du står og skal vælge en ny sofa. Du skal blandt andet tænke over størrelse, materiale og farve. Mange mener at sofaen er det vigtigste møbel i stuen. Derfor er det den man vælger først og derefter vælger man tv-bord og lamper og så videre. Det kan være lidt en jungle at navigere i så vi er naturligvis klar til at hjælpe dig til at vælge den bedste sofa til dig. Fang os på chatten, mail eller telefon så gør vi hvad vi kan for at gøre dit valg nemmere.

 

Altid gode priser hos Nicehome.dk

Vi kører med faste lave priser. Nogle vælger at køre med ret høje priser normalt for så at kunne give nogle rigtigt gode tilbud i perioder. Det ser selvfølgelig godt ud at man kan spare mange penge på sin nye seng eller måske hjørnesofa med chaiselong. Men selv når de kører tilbud kan vores normalpris ligge under deres tilbudspris. Handler du hos Nicehome.dk har vi valgt at altid skal have en god pris. Men det betyder at vi ikke så tit har store rabatter. Men indimellem sker det alligevel at vi får forhandlet nogle endnu bedre priser hos vores leverandører. Primært til Januarudsalg eller Black Friday eller hvis leverandøren er brændt inde med et parti varer.

 

Den alsidige sofa

En 2 personers sofa passer ind i mange forskellige miljøer. Den kan være den centrale del af en lille stue eller den kan supplere en 3 personers sofa i et lidt større rum. Har man masser af plads kan man også vælge at investere i en lænestol så der er plads til alle. Sofaen passer som nævnt også godt i eksempelvis sommerhus men nogle har også placeret en i entreen eller i soveværelset.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.