Barstole

Barstole og barborde er for alvor blevet en fast del af den moderne indretning. Og hvis du er på udkig efter nye barstole, er du kommet til det rette sted. Hos Nicehome finder du et stort udvalg af klassiske og moderne barstole, og vores udvalg er perfekt til dig der står og skal købe nye barstole til baren eller køkkenet.

Viser 1–40 af 141 resultater

Moderne indretning med barstole

Nicehome har et bredt udvalg af barstole, så hvis du er på udkig efter nogle fede nye barstole til den nybyggede bar, er der uden tvivl noget, der vil falde i din smag. Der er barstole i alverdens forskellige farver og designs, som vil passe perfekt ind i indretningen i dit hjem. Der er barstole både til terrassen, spisestuen, køkkenet eller festlokalet. Hvem vil ikke gerne kunne invitere sine venner hjem til baren, og så sidder de bare helt vildt behageligt i de nye barstole?

Barområde i køkkenet

Det er også blevet en utrolig stor trend at have barstole i køkkenet. Det er eksempelvis i forbindelse med renovering af køkkener, hvor danskerne er blevet helt vilde med at få lavet en kogeø. Dertil er det rigtig smart at have barstole, så man kommer lidt op i højden og kan spejde ud over samtalekøkkenet. Det er smart, fordi børnene kan sidde og lave lektier, i mens du står i køkkenet og laver aftensmad. Så kan I stadigvæk være sammen, og børnene kan få lektiehjælp, i mens du klarer de praktiske gøremål, som hverdagen kræver. Der findes mange smarte barstole til køkken, som vil passe smukt ind i det nye køkken, såvel som gamle køkken. Barstolen skal ses som et kunstværk, der er med til at give køkkenet liv og æstetik.

Mange designs og materialer

Nicehome har mange forskellige typer af barstole, og de er alle lavet af højeste kvalitet til yderst gode priser. Uanset hvilken stil du er til, er der noget til dig. Det er en garanti, fordi Nicehome sortiment er så bredt. Der er blandt andet barstole af træ, som giver et dejligt og varmt udtryk i hjemmet. Disse stole er designet således, at stellet er af massivt egetræ, og sædets materiale og design kan variere. Så hvis du er til et lakeret look, fremfor et blødt look af stof, er valget naturligvis op til dig.

Industrielt og råt look

Er du mere til det industrielle og rå design, har Nicehome også et væld af barstole inden for den kategori. Mange vælger netop den industrielle barstol til de nye køkkener, da kombinationen af nyt og gammelt spiller godt sammen. Gammelt skal forstås sådan, at barstolen har et udtryk, der giver patina til indretningen i køkkenet. Det bryder de hvide og rene linjer og skaber atmosfære og personlighed i hjemmet. En god idé, hvis man synes det bliver lidt for koldt at se på, kan være at kombinere den industrielle barstol med et lækkert og varmt skind eller en lille pude. Det kan tage lidt af det rå look, hvis man godt vil have lidt af begge verdener.

 

En anden idé kunne være at kombinere flere forskellige typer af barstole for på den måde at skabe sit eget kreative udtryk. Det er en af de helt store trends for tiden. Det giver nemlig personlighed og karakter.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.