Hjørneskriveborde

Et hjørneskrivebord er den perfekte måde at udnytte rummet og skabe plads til dit arbejde. Hos Nice Home har vi samlet et udvalg af hjørneskriveborde, som er både flotte, stilede og praktiske.

På denne side finder du vores sortiment af hjørneskriveborde. Uanset størrelsen på dit rum, har vi skrivebordet, der passer til dine behov.

Varefilter

Pris

Udnyt pladsen med et hjørneskrivebord

Trænger dit hjemmekontor til en opgradering, eller skal dit barn have plads til at lave lektier, er et hjørneskrivebord den oplagte løsning. Med et hjørneskrivebord får du mulighed for at udnytte en vinkel i rummet, som ellers ville gå til spilde. Du får mere plads til afsætning og opbevaring, og det bliver lettere at organisere dit arbejde.

Nedenfor har vi samlet inspiration til dig, så du kan indrette din arbejdsplads og udnytte pladsen i dit rum bedst muligt.

Indret hjemmekontoret med et stort hjørneskrivebord

Hvis du skal arbejde hjemmefra, er det vigtigt, at dit hjemmekontor adskiller sig fra resten af dit hjem. Kan man skelne mellem arbejde og fritid, er man både mere produktiv i arbejdet og mere afslappet, når man har fri. Et hjørneskrivebord er det perfekte møbel til dit hjemmekontor. Det er praktisk og stilet, og det giver dig en dedikeret plads til dit arbejde, som inspirerer til produktivitet.

Vælg for eksempel dette Prince hjørneskrivebord i sort ask. Et stort skrivebord i et flot og moderne design med masser af bordplads til at organisere dine papirer og strukturere dit arbejde. Du kan også vælge at bruge den ekstra plads til en potteplante eller billeder af dem, du holder af. Derved tilfører du din arbejdsplads et personligt præg og noget behageligt at se på, når du har brug for at samle tankerne.

Dette store skrivebord fås også i hvidt og i eg, så det passer til netop den atmosfære, dit hjemmekontor skal have.

Lille hjørneskrivebord – stor produktivitet

Dit hjemmekontor behøver ikke være stort for at have plads til stor produktivitet. En velorganiseret arbejdsplads giver dig bedre forudsætninger for at udnytte dit eget potentiale. Og med et hjørneskrivebord får du også udnyttet rummets potentiale til fulde.

Har du et lille hjemmekontor, er dette lille hjørneskrivebord fra Filip det perfekte valg. Designet er lækkert og stilfuldt, og den indbyggede bogreol giver dig plads til opbevaring af papirer og bøger. Er du for eksempel studerende, er reolen den oplagte plads til dine mest brugte opslagsværker. 

Hjørneskrivebord til børne- og teenageværelset

Dit barns værelse tjener mange funktioner. Det er et soveværelse, et fritidsrum, et hobbyrum – og ikke mindst en arbejdsplads. Derfor er et hjørneskrivebord en god måde at give dit barn en dedikeret arbejdsplads, så lektier og skole kan adskilles fra fritid og afslapning.

Her er dette Filip hjørneskrivebord i hvid/eg den oplagte løsning. Det lækre skandinaviske design passer til ethvert værelse, og de indbyggede reoler udnytter både pladsen ved siden af og over skrivebordet. Der er således masser af opbevaring til skriveredskaber, bøger og nipsting.

Modellen er tidløs – så uanset dit barns alder vil dette hjørneskrivebord passe perfekt ind i værelset.

Et L-formet hjørneskrivebord

De fleste hjørneskriveborde er formet som et klassisk L. På den måde passer skrivebordet ind i mange hjørner, mens man naturligt forlænger det normale skrivebord med en påhængende kommode. Det er også en af årsagerne til, at hjørneskrivebordene er meget populære. Man kan udnytte meget af pladsen på sit hjemmekontor uden at det skal fylde det hele rummet.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.