Kommoder

Kommoder til alle husets rum

Med kommoder i dit hjem får du et møbel, som løser problemer med opbevaring i hele hjemmet. Kommoden passer nemlig ind i ethvert rum i hjemmet, om end det er stuen, soveværelset, entréen eller køkkenet. Og så er kommoden både et dekorativt og funktionelt møbel, som kan bruges til alt mellem himmel og jord.

Hos NiceHome har vi et stort udvalg af kommoder – både til opbevaring af eksempelvis tøj, legetøj eller bøger. Tag på udkig i vores store sortiment og find en kommode til netop jeres smag og behag.

 

Viser 1–40 af 185 resultater

Kommoder og dekorativ opbevaring til enhver smag og pris

Hos Nicehome har vi et stort udvalg af forskellige kommoder. Og som altid finder du vores udvalg af opbevaringsmøbler i forskellige størrelser, farver og materialer. Fælles for det store udvalg er, at alle opbevaringsmøbler er i både god kvalitet og til en god pris.

Du vælger samtidig et tidsløst møbel, når du køber din kommode hos Nicehome. Et tidsløst møbel af god kvalitet, som ikke kun kan anvendes til opbevaring af undertøj og strømper. For når du skal ud og anskaffe en ny kommode, hvorfor så ikke vælge et møbel som understreger stilen og stemningen i jeres hjem.

Kan du eksempelvis bedst lide den mere romantiske og klassiske stil? Så er denne eksklusive Halifax kommode måske noget for jer. Eller måske I bedre kan lide denne moderne og minimalistiske Delta kommode, inspireret af den lyse nordiske stil. Uanset stil og stemning, vil I helt sikkert finde en kommode her på siden som falder i jeres smag.

Løs opbevaringsproblemer og skab plads i hjemmet med kommoder

Vi kender alle hverdagens udfordringer, når vi skal holde orden i hjemmet i en travl arbejdsuge. Og dette er især en kamp, når opbevaringsmulighederne er trange. Hos Nicehome har vi heldigvis mange løsninger på disse opbevaringsproblemer. Gør hverdagen lettere med kommoder til ethvert rum i hjemmet, som både er dekorative og funktionelle.

Skab eksempelvis mere plads i stuen ved at samle overflødige genstande i en kommode. Heri er der plads til alle de småting, der har tendens til at ligge tilfældigt og flyde i stuen, fordi vi aldrig helt har fundet af, hvor de hører til. Sådanne opbevaringsmøbler er ligeledes ideelle når oprydningen skal gøres lettere og hurtigere. Udnyt ovenikøbet kommodens flade og udsmyk denne med pyntegenstande, et spejl, en flettet kurv eller en dekorativ bordlampe. Eller anvend kommoden på børneværelset, hvori der ligeledes både kan opbevares tøj og legetøj i alle slags størrelser. Lad kreativiteten på frit spil og lad dig inspirere af det finurlige barnlige univers når børneværelset skal indrettes. 

Vælg den rigtige kommode til jeres hjem

Når det kommer til at vælge den rette kommode til jeres hjem, er det en god idé at overveje kommodens formål. Skal kommoden anvendes til opbevaring af tøj i soveværelset? Find da en kommode med store og dybe skuffer, hvori der er plads til tøj i bunker. Skal kommoden derimod anvendes på kontoret? Så er en mindre kommode med små og mindre dybe skuffer praktisk. Med mindre skuffer danner du nemt og overskueligt et overblik over diverse papirer og kontorartikler.

Inden du trykker ‘køb’ i din indkøbskurv, skal du også overveje hvilket møbel, som falder i din smag og passer til hjemmets indretning og størrelse.

Hvis pladsen er trang, kan du vælge en smal kommode med knap så mange skuffer. Således virker møblet ikke overvældende og tungt i forhold til rummets størrelse. Modsat kan du også vælge et møbel i ubehandlet træ eller med forskellige greb, som skiller sig mere ud. Et sådant møbel skaber kant og personlighed, som et dekorativt såvel som praktisk element i et hjem med højt til loftet.

En smal kommode til ethvert rum i hjemmet

Ikke alle kan, forståeligt nok, finde plads til de store brede kommoder eller vitrineskabe. Måske bor du i en mindre lejlighed, hvor kvadratmeterne er få, men behovet for opbevaring er naturligvis stadigvæk stort. Derfor har vi her hos Nicehome et stort udvalg af mindre, og helt specifikt smalle kommoder. Se eksempelvis denne smukke Halifax kommode med 7 skuffer. Kommoden er en høj og slank model udført i certificeret plantagedyrket massiv mahogni træ.

Med en smal kommode kan du løse problematikken med få kvadratmetre og behovet for opbevaring. Kommoden kan nemlig nemt placeres i alle hjemmets rum. Ved siden af skrivebordet, tøjstativet eller i et hjørne i stuen, som muligvis trænger til et nyt friskt pust. Lad dig inspirere af fleksibiliteten ved et smallere møbel!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.