Stigereoler

En stigereol giver dig en oplagt mulighed for at tilføre dit hjem et personligt præg. Stigereolen er et innovativt møbel, der både fungerer som stilet dekoration og praktisk opbevaring.

På denne side finder du vores sortiment af stigereoler. Vi har udvalgt designs i høj kvalitet til attraktive priser. Nederst på siden finder du inspiration til, hvordan du kan bruge din stigereol til at give dit hjem et personligt og stilet præg.

Kreativ indretning med stigereol

Leder du efter et flot møbel, der giver dig plads til opbevaring, er en stigereol det perfekte valg. En stigereol kan også være en dekorativ løsning til dine indretningsmæssige udfordringer.

Nedenfor har vi samlet nogle idéer til dig, som leder efter inspiration til, hvordan du kan bruge din stigereol til kreativ indretning.

Stigereol til planter, billeder og brugskunst

En stigereol er den perfekte måde at skabe plads til brugskunst, som kan tilføre dit hjem et personligt præg.

Hvis du for eksempel er glad for planter, men dine vindueskarme er for smalle til dem, er en stigereol den oplagte løsning. Vælg for eksempel en sort stigereol med 5 hylder – et moderne og minimalistisk design med hylder i forskellige dybder. En sort stigereol tager sig godt ud mod vægge i alle farver, og dine planter vil stå flot frem på hylderne.

Er dine vægge svære at bore i, eller har din udlejer regler mod ophæng? Hvis du gerne vil have billeder eller brugskunst i dit hjem, er en stigereol det perfekte kompromis. Vælg for eksempel en hvid stigereol og stil dine indrammede billeder og dine yndlingsbøger side om side.

Du kan også vælge en stigereol i træ – kombinationen af det tidløse træ og det moderne design giver denne stigereol et stilet udtryk.

Innovativ opbevaring til dit hjem

Leder du efter et opbevaringsmøbel med et moderne og stilet udtryk? Hos Nice Home har vi opbevaringsmøbler i høj kvalitet og innovative og stilrene designs.

Leder du efter den rigtige reol til dit hjem, finder du vores sortiment af reoler her.

Hvis du leder efter opbevaringsmøbler til din dagligstue, kan du også med fordel se vores udvalg af vitriner eller skænke.

Og leder du efter noget specielt, er du velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

En stigereol med råt look

Alle vores stigereoler er ikke lavet udelukkende i træ. Mange mennesker finder kombinationen mellem metal og træ meget elegant. Det skaber en kontrast mellem træets varme glød og metallets rå udtryk. Derfor passer en stigereol i både træ og metal ind i mange hjem, da stigereolens udtryk stadig er varmt på grund af træ-materialet. Det giver noget nuance til hjemmet, og metal er ofte en sikker vinder når det bliver kombineret med træ.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.