Alle reoler

Køb din reol online hos Nice Home! Du finder et flot udvalg af dekorative og praktiske reoler hos Nice Home. Der skulle gerne være reoler i design og prisklasser for enhver smag, men mangler du en specifik reol, må du endelig kontakte os med dine spørgsmål. Vores reoler fås til attraktive priser, og køber du din nye reol hos os, er du sikret en reol i god kvalitet.

Viser 1–40 af 203 resultater

Find de rette reoler

Reoler er ikke blot til opbevaring, men indgår også som en vigtig del af indretningen. Når man vælger reoler er det en god ide at overveje, om man på sigt får brug for mere opbevaringsplads. i så fald kan det betale sig at vælge reoler, der er opbygget efter et modulsystem, så man kan udbygge sine reoler efterhånden som behovet opstår. Nice Home kan nu præsentere Halifax kollektionen som er en møbelserie af reoler, kommoder, skænke, vitriner og andre møbler udført i certificeret massiv mahogny med smukke detaljer og gennemtænkt design. I kategorien reoler, finder du bogreoler, multireoler/rumdelere, og små reoler til alle former for opbevaring. Fælles for alle møblerne er den gode kvalitet og smukke design til en yderst favorabel pris.

Reoler til stuen

 

Hver stue er speciel på sin egen måde, og det samme gør sig gældende for vores reoler. Vores udvalg i reoler til stuen spænder bredt, og alle vores reoler er praktiske og æstetiske på hver sin måde. Med andre ord: der er noget for enhver smag.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.