Lænestole stof

Lænestole i stof hos Nicehome. Alle lænestole i stof hos Nicehome er udviklet og produceret i samarbejde med nogen af branchens mest erfarne virksomheder. Alle lænestole er designet med fokus på komfort, kvalitet og funktionalitet. Flere af vores lænestole sælges med skammel, og du har stor valgfrihed både når det gælder farve, design og pris. Har du spørgsmål til nogen af vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os for mere information.

Viser 1–40 af 180 resultater

Skal benene op? Hvilestole med indbygget fodskammel er sagen

Intet er bedre end at smide benene op efter en lang dag. På Nicehome finder du et stort udvalg af recliner stole, herunder hvilestole med indbygget fodskammel samt hvilestole med vippefunktion i ryggen, der sikrer dig, at du sidder komfortabelt hver dag til en god pris. Se vores udvalg af hvilestole her.

Blå lænestol i stof – æstetik til dit hjem

Indimellem skal der farve på tilværelsen. På Nicehome ønsker vi at have et bredt udbud af stole og møbler i farver. Tag et kig blandt vores stof lænestole, der findes i en lang række farver, herunder f.eks. blå, grøn, rosa eller den mere neddæmpede grå. Du kan se alle stof lænestole i farve her.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.