Natborde

Hos Nice Home har vi et stort udvalg af natborde til enhver smag. Vi har natborde i forskellige materialer, former, stil og i forskellige prisklasser. Lad et smukt sengebord være prikken over i’et i indretningen af dit soveværelse.  Har du brug for opbevaring i soveværelset eller blot et sted at lade telefonen op mens du sover, finder du hos os et natbord, der dækker dine behov.

Viser 1–40 af 128 resultater

Vi har natborde til enhver smag

Hos os finder du et stort udvalg af natborde i forskellige stile. Vi har borde i rustikt træ, hvid højglans, egetræ og stål. Vi har kort sagt alt i sengeborde ligegyldigt hvilken stil, du foretrækker. Et sengebord er et multifunktionelt møbel, der kan bruges mange steder i rummet. Stil bordet ved siden af sengen som aflastning til telefonen, bogen eller fjernbetjeningen. Eller brug det lille bord som hjørnebord til en elegant lampe eller potteplante. Sengebordet kan også bruges i stuen som sidebord til sofaen eller som dekorativ aflastningsbord i entréen.

Bliv inspireret

Mangler du inspiration til hjemmet eller er du bare vild med boligindretning? Vi har et stort udvalg af alt i møbler og tilbehør til boligen. Har du blot et spørgsmål eller mangler du vejledning omkring dit køb, er du meget velkommen til at kontakte os på [email protected] eller tlf. 7199 5266.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.