Om Nicehome

Om Nicehome

Hvem er nicehome?

Nicehome.dk vil være den side på nettet hvor du søger hen når du mangler noget nyt til din bolig. Du kan forhåbentlig finde den inspiration eller vejledning du søger hos os.

Ingen af de varer der er på siden sælges af Nicehome.dk. Finder du et produkt du kan lide og klikker på det bliver du stillet videre til en samarbejdspartner og handler med dem.

Vi har mange forskellige samarbejdspartnere. Nogle er butikker eller webshops, andre er marketingsbureauer. Der vil være gæstebloggere, og artikler fra relevante indretningseksperter. Der vil nok også blive nogle gode tilbud at benytte sig 🙂

Vi vil også gerne være med til at gøre en forskel. Så vi har besluttet at en fast del af den provision vi får fra vores samarbejdspartnere bliver doneret væk til et godt formål som brugerne af siden er med til at vælge.

Hvor kommer produkterne fra?

Produkterne på siden kommer alle sammen fra vores særligt udvalgte samarbejdspartnere.

Vi har udvalgt en række forskellige firmaer som vi føler matcher vores krav om høj kundeservice, gode priser og spændende udvalg.

Sikkerhed

De partnere vi har valgt er naturligvis også valgt ud fra at det er trygt at handle hos dem. Vi vælger primært ud fra at de har e-mærket. Det giver dig som kunde tryghed og sikkerhed. E-mærket betyder at shoppen lever op til de gældende regler der er for nethandel og det kontrolleres løbende af deres jurister. Samtidig er du som kunde sikret for op til 10.000 når du handler her.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.