Nicehome.dk - Sikker handel hos en af de ældste møbelwebshops

Om Nicehome

Om Nicehome

Hvem er nicehome?

Nicehome.dk er en af de ældste danske online møbelbutikker grundlagt tilbage i 2008. Dengang var det ikke så almindeligt at handle møbler på nettet som det er i dag. Den gang var der stor skepsis om møbler overhovedet kunne sælges på nettet og mange leverandører ville på det tidspunkt ikke handle med webshops for at beskytte deres kunder som havde fysisk møbelbutik.

Men det hele er anderledes den dag i dag. I dag handler rigtig mange på nettet – også møbler. Vi har haft glæden af at servicere mange tusinde kunder i shoppens levetid og forsøger hele tiden at give den bedst mulige oplevelse når der handles hos Nicehome.dk.

Hvor får vi møblerne fra?

Vores mål er at skabe en shop hvor vi kan levere en komplet indretning til dit hjem. Vi forsøger hele tiden at holde os opdateret om de nye trends og få nye spændende produkter i sortimentet. For at nå de mål samarbejder vi med en række danske og udenlandkse leverandører. Fælles for dem er at de lever op til vores krav om kvalitet og pris skal være i orden.

Vi deltager i diverse møbelmesser både i Danmark men også i det store udland så vi hele tiden har fingeren på pulsen om udviklingen. Vi har masser af kontakter så hvis du mangler noget der endnu ikke er tilgængeligt på shoppen er du velkommen til at kontakte os om vi har noget på vej i den kategori.

 

Sikkerhed

Du kan trygt handle hos Nicehome.dk. Vi er E-mærkede hvilket giver dig som kunde tryghed og sikkerhed. E-mærket betyder at vi lever op til de gældende regler der er for nethandel og det kontrolleres løbende af deres jurister. Samtidig er du som kunde sikret for op til 10.000 når du handler her.

E-mærket

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.