Spiseborde

Et spisebord er i mange hjem samlingspunktet, hvor familien hver dag mødes om aftensmaden. Derfor har spisebordet som regel en prominent plads i stuen. Det betyder, at det er særligt vigtigt at finde et spisebord, der passer perfekt ind i dit hjem og komplimenterer stuens indretning. Hvad end du er til det minimalistiske, skandinaviske look eller dit hjem er præget af rustikke møbler og varme farver, har Nicehome et spisebord, der vil passe perfekt ind i dit hjem og dets udtryk.

Viser 1–40 af 420 resultater

Minimalistiske, lyse spiseborde

Hos Nicehome har vi minimalistiske spiseborde, der passer særligt godt ind i boligen, der er indrettet i en lys, enkel og skandinavisk stil. Du kan blandt andet få flere spiseborde med hvidlakerede bordplader og lyse egetræsben, der både er lette og moderne i deres udtryk. Disse type spiseborde vil blive en smuk integreret del af hjem, hvor flere møbler er i lyse træsorter og nedtonede farver. Denne type spiseborde kan desuden fås i mere moderne versioner med bordplade i glas og ben i enten egelook eller sort metal. Her er der tale om et meget tyndt og enkelt stel, der indkapsler den helt enkle og ultramoderne skandinaviske minimalisme, som præger mange danskeres hjem.

Rustikke plankeborde

Hos Nicehome forhandler vi en række plankeborde i forskellige farver. Har du et hjem, hvor chunky, rustikke møbler og varme farver er et gennemgående tema, vil et plankebord nemt blive en naturligt integreret del af din spisestue. Nicehome forhandler både egetræsplankeborde, der er oliebehandlet, så de bliver mørkere og varmere i farven, samt plankeborde i helt lyst egetræ. Derudover forhandles flere rustikke spiseborde lavet i massivt træ med tykke ben og en bred bordplade. Et sådant bord passer ikke kun ind i hjem, hvor rustikke og massive møbler er gennemgående, men kan også skabe kant i boliger, der ellers er indrettet minimalistisk og i nedtonede farver. Her vil det skabe et unikt brud med den ellers enkle og og lyse indretning og naturligt blive stuens midtpunkt.

Romantiske, hvidmalede spiseborde

Nicehome forhandler flere helt hvidmalede spiseborde, som er romantiske i deres udtryk. Her er der skruet ned for minimalismen, og i stedet er der fokus på smukke designdetaljer, såsom enkle mønstre udskåret i træet. Disse typer spiseborde er til dig, der elsker at indrette dit hjem med unikke og smukke detaljer for øje. Nicehome har desuden en række vitriner, hvor der på samme måde er kælet for de romantiske detaljer, og som vil komplimentere de hvidmalede spiseborde perfekt.

Kombinér spisebordet med de helt rigtige spisebordsstole

Et flot spisebord, kommer kun for alvor til sin ret, hvis det kombineres med de helt rigtige spisebordsstole. Nicehome har et stort udvalg af spisebordsstole, der passer til lige netop det spisebord, du har udset dig. Her er der ikke kun stole med fokus på smukt design og unikke detaljer, men også på optimal siddekomfort. Du finder både en række polstrede stole samt flere modeller i massivt træ.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.