Skriveborde

Dit skrivebord er måske det bord du bruger flest timer foran, og potentielt også flest lange timer foran. Derfor er det ekstra vigtigt at finde et skrivebord der passer til lige netop dine behov. Det er ved et skrivebord at nogle af livets vigtigste beslutninger bliver taget, og det er derfor desto mere vigtigt at dit skrivebord reflekterer det. Dog skal man ikke undervurdere det faktum, at skrivebordet er et møbel, ligesom alle andre, og derfor også meget gerne må passe ind i lige netop dit hjems personlige stil.

Viser 1–40 af 133 resultater

Overvej dine behov

Når du skal ud og investere i et nyt skrivebord, er det vigtig at du overvejer hvilke behov dit skrivebord skal dække. Hvis du har det på plads, vil det være langt nemmere at vælge det helt rigtige skrivebord til lige netop dig, og til lige netop dit hjem. Sæt dig ned ved dit køkkenbord, og lav en liste over hvilke features, du synes, der skal tilføjes et helt almindeligt køkkenbord, for at dette bliver det perfekte skrivebord. Fordi det almindelige køkkenbord er den mest simple form for bord, kan du tænke det som det lærred hvorpå dit perfekte skrivebord skal opstå. Savner du skuffer, hæve-sænke funktion eller noget helt tredje? Skriv det ned, så du ikke mister fokus, når du shopper.

 

Husk at regne med hvad du vil bruge dit skrivebord til. Hvis du ofte, eller altid arbejder hjemmefra, vil dine behov højst sandsynligt være forskellige fra en person der spiller meget computer, en person der tegner eller maler meget, eller en der blot har brug for et sted at stille deres computer.

Praktiske skriveborde

Hvis du arbejder meget hjemmefra, vil det højst sandsynligt være smart med et skrivebord med plads til papir, kartoteker og mapper. Folk der arbejder hjemmefra har nemlig ofte brug for lidt mere plads til papirarbejde, og organiseringen af denne. Denne gruppe vil også bruge mere tid bag skrivebordet end de fleste, så de vil have fordel af et mere komfortabelt skrivebord. Hvis du arbejder hjemmefra kan du også have brug for et større skrivebord end almindelige mennesker. Hos Nicehome har vi et godt udvalg af praktiske skriveborde, hvor funktionalitet er i hovedsædet.

Minimalistisk skrivebord

Mange ønsker også et mere minimalistisk udtryk fra deres skriveborde. Det er ikke alle der bruger timevis hver dag foran et skrivebord, og for dem kan det være en fordel at skrivebordet er en smule mere simpelt i udtrykket, og det behøver måske heller ikke at optage så meget plads i rummet. For denne målgruppe kan det være at skrivebordet blot skal have plads til et par enkelte mapper, eller en computer eller andet elektronik i skufferne.

 

Fælles for begge målgrupper er, at det er vigtigt at skrivebordet passer ind i resten af husets stil. Selvom et skrivebord er en praktisk foranstaltning så er det stadig en fordel at skrivebordet ikke stritter helt udenfor resten af hjemmets indretning. Tag et kig på hjemmesiden, og der vil sikkert være noget som passer til lige netop dig og dine behov.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.