Innovation sovesofaer

Er du på udkig efter en ny sovesofa? Hos Nice Home har vi et stort udvalg af sovesofaer til forskellige behov og i forskellige prisklasser. Hvis du ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller design, tilbyder vi et stort udvalg af sovesofaer fra det danske mærke Innovation. Innovations sovesofaer består af to samlinger: One Room Living og Istyle. Kernen i One Room Living-kollektionen er en udelt og let bøjelig madras, der sikrer en fast og støttende overflade til afslapning, sove og sidde.

Varefilter

Pris

Vi har et bredt udvalg i modeller fra Innovation. Vi fører desuden også et stort udvalg af sækkestole og tilbehør fra Innovation.

Dansk producerede sovesofaer i høj kvalitet

Innovation er en anerkendt, dansk producent af sovesofaer af høj kvalitet. Virksomhedens hovedsæde ligger i Randers. Hver enkelt madras i Innovations sofaer er håndlavet med stor omhu og opmærksomhed på kvalitet og detaljer. Innovation har i en lang årrække været leverandører af sovesofaer til de danske hjem, da deres modeller er både praktiske, nemme at slå ud, har god komfort og samtidig er fremstillet i et smukt design, der med garanti vil pynte enhver bolig.

Har du brug for råd og vejledning?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige sovesofa. Kontakt os på info@nicehome.dk eller tlf. 7199 5266.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.