Innovation sovesofa

Leder du efter en ny sovesofa, er det danske brand Innovation et oplagt valg. Innovation sovesofaer er til dig, der sætter pris på høj kvalitet og godt design. Innovation sovesofaer er stil, komfort og funktionalitet i ét – og det gør en forskel i dit hverdagsliv.

Hos Nice Home finder du et flot udvalg af sovesofaer fra Innovation. Vi tilbyder sovesofaer i mange forskellige modeller, farver og prisklasser. Se vores sortiment nedenfor.

Viser 1–40 af 98 resultater

Innovation sovesofaer: dansk design i høj kvalitet

Innovation sovesofaer er produceret med den gode kvalitet for øje. Hver enkelt madras er håndlavet med stor omhu og opmærksomhed på firmaets fabrik i Danmark. Innovation sovesofaer er både praktiske, nemme at slå ud og utroligt komfortable. Samtidig er sovesofaer fra Innovation fremstillet i et smukt design, der vil tage sig godt ud i enhver bolig.

Nedenfor finder du inspiration til at vælge din Innovation sovesofa, og til hvordan den kan hjælpe dig med at gøre din hverdag mere komfortabel.

Udvid din hverdag med Innovation sovesofa

Innovation sovesofaer skiller sig ud fra mængden. De er udstyret med de samme fjedre, som findes i boxmadrasser, og dette gør dem meget mere komfortable end den gennemsnitlige sovesofa. Derfor er en sovesofa fra Innovation det perfekte valg til dig, som skal bruge en holdbar løsning, der udvider mulighederne i din hverdag.

Vælg for eksempel denne lækre Eivor sovesofa. Den flotte og stilrene design gør denne sovesofa til et alsidigt valg, der passer til både det moderne og det klassiske rum. Sovesofaen fås i to farver – granite og latte – og det innovative design gør den utroligt let at trække ud. Du kan desuden vælge mellem to forskellige typer af madras.

Leder du efter en enkeltseng er en Splitback stol det perfekte valg. Dette design er lige så flot og komfortabelt, som det er innovativt. Læg stolen helt ned, når den skal bruges som seng. Eller læg ryglænet tilbage, find dig selv til rette med en bog og nyd, at du nu har en chaiselongsofa, SPLITBACK stolen fås i mange forskellige slags stof og stel. Derfor er det let at finde præcis den sovesofa, der passer til dit hjem.

Er du på udkig efter noget mindre moderne, er Old School modellen det, du leder efter. Denne sovesofa har et smukt vintage læderlook og flotte retro-ben i mørkt træ. Det ideelle valg til dig, der ønsker at kombinere klassisk design med moderne innovation og funktionalitet.

Har du brug for vejledning til valget af den perfekte Innovation Sovesofa?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige sovesofa. Kontakt os på [email protected] eller tlf. 71995266 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.