Lædersofaer

En Lædersofa er tidsløs, slidstærk og har et helt naturligt udseende og passer derfor ind i de fleste hjem! I vores udvalg af lædersofaer har vi lagt vægt på at sammensætte et sortiment der dækker flere forskellige størrelser, former og stilarter. Når du køber en lædersofa hos Nice Home, køber du ikke blot udseendet. Du får også en lædersofa lavet af de bedste materialer, og som giver fantastisk komfort.

Viser 1–40 af 174 resultater

Lædersofa med og uden chaiselong

Vi har store og små lædersofaer, hjørnesofaer med chaiselong i læder og endda en Recliner sofa i læder. En lædersofa kan holde i uendelig mange år, og bliver kun flottere med tiden. Med Nice Homes overkommelige priser, passer denne investering godt til de flestes budget. Har du spørgsmål til nogen af vores lædersofer eller lædertyper, er du altid velkommen til at kontakte os.

Sort lædersofa

Den sorte lædersofa er en tidsløs klassiker. Det er vores mest populære farve blandt sofaer, og det er årsagen til, at vi har mange lædersofaer i sort.

Den sorte farve gør, at den passer ind i mange hjem. På den måde skiller den sig ikke meget ud i stuens centrum. Den sorte lædersofa kan passe naturligt ind i mange stuer.

Billig lædersofa

Vi har mange billige lædersofaer hos Nicehome, og vi kan samtidigt tilbyde et stort udvalg. Selvom vi tilbyder forskellige lædersofaer i billig prisklasse, er vi ikke gået på kompromis med kvaliteten. Du kan derfor forvente en høj kvalitet til gode priser.

 

 

 

 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.