Spisebordsstole

Spisebordsstole til din spisestue

Vi kan ikke komme udenom, at spisebordsstole er en uundværlig del af stuens indretning – helt specifikt i spisestuen. Ikke alene er spisebordsstolen samlingspunktet for middagsmad og sammenkomster hjemme i de små familier. Spisebordsstole er ligeledes æstetiske og kan fungere som et dekorativt element i indretningen af dit hjem.

Derfor finder du et enormt udvalg af forskellige spisebordsstole, både i forskellige design, tekstil og farve. Gå på udkig i vores udvalg hos Nicehome og vælg mellem alt fra spisebordsstole i træ, spisebordsstole med armlæn eller spisebordsstole betrukket i velour. Mulighederne er mange!

Viser 1–40 af 766 resultater

Vælg de rigtige spisebordsstole til jeres hjem

Spisebordsstole har ikke kun et enkelt formål. Mange vælger at udnytte stolens mange funktionaliteter til at pifte hjemmet op. Gå derfor efter stole som passer ind i indretningen hjemme hos dig, om end det er den moderne skalstol som passer godt til nyere Nordisk stil. Den mere moderne og enkle stol som denne er naturligvis også et oplagt valg til kontoret. Eller om det er den mere romantiske stil, som passer godt sammen med en stol betrukket i velour. Ikke at forglemme er stolens komfort! Hvad der er komfortabelt er selvfølgelig en personlig sag – vælg derfor en stol som passer til jeres behov.

Sidst men ikke mindst, spisebordsstolene skal jo stå tæt sammen med et spisebord. Sørg derfor for at disse spiller godt sammen, både stilmæssigt og højdemæssigt.

Komfort indbyder dine gæster til at blive siddende

Spisebordsstole af god kvalitet er en af de bedste forudsætninger for en hyggelige stunder rundt om spisebordet. Dine gæster får lyst til at blive siddende ved middagsbordet – selv efter maden er pakket væk – når der er gjort dét ekstra ud af udformningen af dine stole, og velbehaget er i top. Skru eksempelvis helt op for komforten med spisebordsstole med armlæn. Hvis pladsen til gengæld er lidt trang, kan I kombinere spisebordsstolene med en spisebordsbænk, som giver et mere uformelt udtryk. En spisebordsbænk giver også mulighed for at flere kan samles omkring bordet.

For at sikre at siddekomforten er i top, bør du altid tjekke at højden på spisebordsstolene passer til højden på spisebordet. Vi anbefaler, at man måler de stole, som du allerede har derhjemme. Sådan kan du sammenligne disse mål med jeres ønsker og vores udvalg af stole med forskellige mål her på nicehome.dk.

Spisebordsstole i læder eller stof

Også materialet har stor betydning for dit valg af spisebordsstole. Både når det kommer til udtryk, egenskaber og slitage.
Stole betrukket i velour er et populært valg for mange, som ønsker at pifte hjemmet op med nye kvaliteter og tekstiler. Du finder et bredt udvalg af spisebordsstole i velour hos Nicehome.dk.
Ligeledes er spisebordsstole betrukket i læder et populært valg. Æstetisk er læderstole ikke kun af eksklusiv eller rå karakter –  materialet er også slidstærkt og let at vedligeholde.

Sorte eller hvide spisebordsstole – eller noget helt tredje?

Når det kommer til valg af spisebordsstolens farve er vi alle vidt forskellige. Nogle foretrækker at kombinere stole i forskellige farver, mens andre ønsker møbler som er sorte eller hvide, for et mere klassisk udtryk. Uanset hvad I foretrækker, og hvad der passer bedst til jeres hjem, så har I mulighed for at finde den helt rigtige spisebordsstol hos os. Vi har både stole i sort og hvid, samt stole i mere farverige nuancer; blå, rosa, grøn, cognac.

Et stilrent pift til hjemmet med velour spisebordsstole

Pift hjemmet op – enten spisestuen, soveværelset eller entréen med velour spisebordsstole. Stolene er ikke bare yderst behagelige men også opfriskende og elegante. De ny kvaliteter og tekstiler er ydermere med til at skabe et eksklusivt look, som du ikke bliver træt af lige foreløbigt. Se eksempelvis denne tidsløse Elias model i en dyb marineblå farve, som står flot til varme nuancer, træ og naturmetaller.

Brug også velour spisebordsstolene udenfor spisestuen. Placer eksempelvis en stol i entréen eller soveværelset som et æstetisk og dekorativt element i indretningen. Og så er det selvfølgelig et plus, at du kan bruge stolen i entréen når du skal have dine sko af og på, inden du suser ud af døren. Står du yderligere overfor at skulle pifte entréen op? Lad dig inspirere og indrette med spejle, som både er funktionelle og dekorative!

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.