Loungemøbler | Køb loungemøbler i mange farver og smarte design

Loungemøbler

Hos Nice Home fører vi et bredt udvalg af loungemøbler. Klubstole og loungemøbler kan bruges i mange af hjemmets rum, både i stuen, udestuen, forhallen til din virksomhed eller som værelsesmøbler. Loungemøbler er med deres professionelle og eksklusive udtryk perfekte til at skabe den helt rigtige stemning på kontoret, i klubrummet eller på herreværelset.

Vi har alt til enhver smag

Vi fører et bredt udvalg i loungemøbler i forskellig stil og prisklasser. Vi har både et stort udvalg af de klassiske loungemøbler i læderlook samt de mere feminine i stof. Til herreværelset tilbyder vi også den helt perfekte gaming stol, der med sine indbyggede højtalere er uundværlig for den engagerede gamer. Til kontoret eller gæsteværelset finder du hos os både den ideelle lænestol eller en behagelig og dekorativ chaiselong.

Hos os finder du alt til boligen

Vi har kort sagt alt til det moderne danske hjem. Vi fører et stort udvalg af kvalitetsmøbler til både dagligstuen, spisestuen, soveværelset, børneværelset og kontoret. Hos os finder du også et bredt udvalg af tilbehør til boligen, lige fra lamper og spejle til vaser, tæpper og puder. Vi udvider løbende vores sortiment, men leder du efter noget helt bestemt, eller har du spørgsmål til nogen af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på info@nicehome.dk eller tlf. 71995266.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.