Lænestole læder

Køber du lænestole hos Nicehome, er du sikret en lænestol i ordentlig kvalitet til en fornuftig pris. Alle vores lænestole i læder er fremstillet hos leverandører, der har stor erfaring med kvalitet, komfort og funktionalitet. Vores luksusmodeller har indbygget massagefunktion for optimal komfort, og det store udvalg af lænestole giver stor valgfrihed i både design og pris. Du kan sammensætte din lænestol efter din helt egen smag, da du har mulighed for at vælge forskellige sokler og læderfarver på flere af vores design lænestole.

Viser 1–40 af 42 resultater

Tid til afslapning – lænestole med indbygget fodskammel

Der findes ikke noget bedre end at få benene op efter en hård arbejdsdag. På Nicehome har vi et bredt udvalg af recliner stole, lænestole med indbygget fodskammel og lænestole med vippefunktion i ryggen, der sikrer optimal siddestilling og høj komfort. Se vores store udvalg af læder lænestole her.

Lænestol i sort, brun eller cognac læder

Nicehome ønsker at være leveringsdygtige læderstole af flere varianter. Derfor kan du på vores sider finde din nye lænestol i cognac læder, lænestol i sort læder eller, hvad med en lænestol i brun læder? Uanset hvad du måtte lede efter, er vi klar til at hjælpe med at finde den helt rigtige læder lænestol til dig. Har du spørgsmål kan du kontakte os her.

 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.