Sofasæt

Et sofasæt består typisk af en 2 personers og en 3 personers sofa. Nogle tilføjer en lænestol eller måske en ekstra 2’er hvis der er behov og plads nok.

Tilsætter du et sofabord til sættet har du også et sted hvor du kan smide benene op hvis du har brug for max afslapning men også et sted til kaffekopper flasker og ikke mindst den store slikskål til når familien er samlet til fredagshygge foran skærmen. Så har du et hyggeligt område til afslapning og samvær.

Viser 1–40 af 172 resultater

Billige sofaer

Hos Nicehome.dk har vi altid billige sofaer. Vi har nemlig valgt at køre med faste lave priser så alle får glæde af det hele året rundt. Så uanset hvornår behovet for ny sofa opstår er du sikret en lav pris på de varer du ønsker. Det synes vi er den rigtige måde at gøre det på.

 

God kundeservice

Vi vil have du er tilfreds. Det bliver du hvis du vælger den rigtige vare. Uanset om det er et sofabord, et spisebord, en hjørnesofa eller måske en bordlampe ønsker vi du bliver glad for din vare. Derfor er vi naturligvis til rådighed til at hjælpe dig med at vælge rigtigt første gang. Du kan altid sende os en mail, ringe til os i telefontiden eller fange os på chatten.

 

Udvalg

Vi samarbejder med flere forskellige store erfarne producenter rundt om i verden. Sammen med fastsætter vi et sortiment der sikrer dig et stort udvalg. Ønsker du noget der er unikt, noget farverigt eller går du efter de

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.