Entremøbler

Hos Nice Home har vi et stort udvalg i møbler og tilbehør til din entre eller hall. Vi har alt til entreen lige fra konsolborde, kommoder, skoskabe, stumtjenere, knagerækker og taburetter. Vi tilbyder altid et bredt udvalg i alle stilarter og prisklasser, så du kan finde præcis de møbler til entreen, der passer til din stil. Vi udvider løbende vores sortiment og har altid fokus på at tilbyde gode kvalitetsmøbler til lave priser.

Viser 1–40 af 130 resultater

Skab stemning i hjemmet med entremøbler i smukt design til gode priser

Vi vil gerne tilbyde dig det bedste udvalg til de bedste priser. Vores entremøbler – og møbler generelt – kommer alle fra erfarne og kvalitetsbevidste leverandører, så du ikke skal gå kompromis med noget i dit køb af møbler. Vi har stor fokus på at tilbyde et bredt udvalg, så du altid kan finde de møbler, der passer til den indretning, du allerede har derhjemme. Vi har produkter i mange forskellige materialer, både de enkelte i hvid højglans og egetræ, samt de mere klassiske i massiv træ eller med romantiske detaljer.

Hvide og sorte reoler til stuen 

Mange af vores kunder er særligt interesserede i sorte og hvide reoler til stuen. Udforsk vores brede sortiment af reoler og find den, der passer til din nuværende indretning. Se blandt andet vores populære DAISY reol, der på én og samme gang tilbyder æstetisk design og funktionel opbevaring. Reolen fås i både hvid og sort. 

Du finder naturligvis en lang række hvide og sorte reoler til stuen her hos os. Vores sortiment er altid bredt og af høj kvalitet. Er du til dansk design og kvalitet, kan vi også anbefale dig at se nærmere på vores Halifax-møbelkollektion fra danske NovaSolo. Se for eksempel denne super eksklusive Halifax skænk med bogreol og 2 justérbare hylder, der med sine romantiske detaljer fylder hjemmet med en særligt indtryksfuld atmosfære.

Bogreoler i flot design med masser af plads til dine bøger

Udover den flotte Halifax skænk med bogreol tilbyder vi også en lang række andre muligheder til opbevaring af bøger. Flotte bogreoler kan virkelig indramme dine bøger og fremvise dem på bedste vis. Derfor skal du naturligvis vælge en bogreol, der både er funktionel men også æstetisk tilfredsstillende. Du kan se vores brede udvalg af bogreoler lige her, hvor du blandt andet kan vælge mellem klassiske gulvreoler og moderne, væghængte reoler.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.