Alle sovesofaer

Sovesofaer kan bruges i næsten ethvert hjem. Er soveværelset for småt? Eller ønsker du blot, at have mulighed for overnattende gæster? Så er en sovesofa den helt perfekte løsning til dig. Den giver dig 2 funktioner for samme pris, og sparer dig for en masse plads. Skal du bruge sovesofaen til at sove på til hverdag, er det vigtigt at vælge en med høj liggekomfort, så du får en god søvn.

 

Find din sovesofa hos Nice Home

Vi tilbyder klassiske sovesofaer, sovesofaer med chaiselong og futoner i mange forskellige design og farver. Derudover har mange af sovesofaerne også et praktisk opbevaringsmagasin til f.eks sengetøj eller topmadrassen.Fælles for alle vores sovesofaer er, at vi ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Vi anbefaler, at du benytter en topmadras på din sovesofa for optimal komfort.

 

Sovesofaer til favorable priser

Hos Nice Home har vi et stort udvalg af komfortable sovesofaer til favorable priser. Sortimentet er bredt, så du har mulighed for at finde en sovesofa, som passer til din indretningsstil. Du kan også finde sovesofaer både med og uden opbevaring - fx har vi sovesofaer med chaiselong, hvori der er plads til opbevaring af sengetøj, så du kan udnytte pladsen i dit hjem maksimalt. er du i tvivl om valget af sovesofa, sidder vi klar til at hjælpe dig - ring på telefon 7199 5266 eller tag fat i os på chatten. Husk, at når du køber sovesofa hos os, får du gratis levering ved køb over 1.000 kr.