Skænk

Skænk – Dekorativ opbevaring

Kombiner praktisk opbevaring med smukt design med en skænk i dit hjem. Den klassiske skænk er igen blevet populær og har for alvor fundet vejen tilbage i de danske hjem. Dog med et mere moderne udtryk. Gå på opdagelse i vores store udvalg af smukke skænke her hos Nicehome. Lad dig inspirere af diverse materialer, designs og anvendelsesmuligheder.

Viser 1–40 af 301 resultater

Smagfuld og æstetisk opbevaring

Vi kender alle dét, at have mange ting stående fremme. Ting i hjemmet, som man aldrig helt har fundet ud af hvor hører til. Det kan hurtigt syne rodet og være et irritationsmoment for øjet. I disse situationer er det skønt at kunne åbne en låge eller en skuffe, og placere tingene uden for synets rækkevidde. Og det er selvfølgelig i disse situationer, at en skænk i hjemmet kommer til sin ret.

Og opbevaringsmøblet kommer i et utal af udformninger og designs – med låger, med skuffer eller med hylder. Så uanset hvilke ønsker I har, så kan vi hos Nicehome med stor sandsynlighed finde et møbel som tilfredsstiller jeres behov.

Og ikke nok med at skænken løser praktiske problemer med hensyn til opbevaring. Opbevaringsmøblet danner også rammerne for en pæn stue, entré eller køkken. Indretning er en personlig sag. Find derfor et møbel som passer til jeres personlige indretning. Hvad enten det skal passe ind i et romantisk, moderne eller minimalistisk og rustikt look.

En skænk til alle hjemmets rum

Du har måske allerede selv bidt mærke i, at udvalget af skænke hos Nicehome er stort. Så uanset hvilket rum og behov I har for kreativ opbevaring, så kan vi helt sikkert hjælpe jer på rette vej.

I stuen kan en skænk bruges til opbevaring af alt din service, servietter og stearinlys. Her ovenpå kan du udsmykke smukke vaser eller hyggelige familiefotos med gamle minder.  Alternativt kan de fleste skænke hos Nicehome også transformeres til et multifunktionelt TV bord med plads til opbevaring.

I entreen kan en skænk med skuffer eller hylder blandt andet bruges til opbevaring af tørklæder, huer og handsker. En skænk i soveværelset er oplagt som supplement til tøjskabet, hvis pladsen heri er ved at blive lidt trang. Opbevar eksempelvis undertøj, strømper og træningstøj i en skænk.

Lad dig yderligere inspirere af flere tips of tricks til hvordan du med følgende fund kan optimere opbevaringspladsen i stuen.

Hvilken skænk skal du vælge?

Efterhånden har du nok lagt mærke til, at skænke findes i et utal af udgaver og kombinationer. Derfor er det også en god idé, at gøre sig et par overvejelser, inden du klikker en skænk hjem.

Først og fremmest skal du overveje, om du ønsker en væghængt skænk eller en skænk med ben. Den væghængte løsning er elegant til eksempelvis en entré, hvor du kombinerer opbevaringsmøblet med et spejl. Du skal dog altid huske, at en væghængt skænk er begrænset med hensyn til vægten som de kan bære. Har du imidlertid planer om at anvende opbevaringsmøblet til tungere opbevaring, vil vi anbefale at du vælger en skænk med ben.

Dernæst skal du overveje farve og materiale. I vores møbel udvalg finder du blandt andet skænke i træ. En skænk i træ giver et  naturligt udtryk og bidrager med en hyggelig varme til hjemmet. Overvej om I ønsker et møbel som går i et med omgivelserne, eller om jeres kommende skænk skal vække mere opsigt. Et mørkere møbel vil selvfølgelig tiltrække sig mere opmærksomhed, mens et lyst møbel vil gå i et med hvide vægge. Se eksempelvis vores smukke provence skænk, som endda er på tilbud netop nu.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.