Sofabord

Sofabord til enhver smag

Et sofabord er en central del af stuens indretning. Ikke alene er sofabordet samlingspunkt for hjemmets hyggestund og sociale samvær i sofaen. Sofabordet har ligeledes en æstetisk funktion, og fås i et væld af designs, farver og materialer. Lad dig eksempelvis inspirere af vores runde sofaborde med marmorprint.
Vi tilbyder også et stort udvalg af sofaborde i Skandinavisk design, borde med opbevaringsmuligheder og borde i træ eller glas. Gå på udkig i vores flotte udvalg nedenfor.

Viser 1–40 af 382 resultater

Sofaborde – et bord med flere funktioner

Et sofabord er et bord med mere end én funktion. Først og fremmest skal et sofabord passe til stilen og indretningen i hjemmet. Dernæst skal bordet være tilpasset dine behov. Blandt andet skal der være plads til et par glas, en fjernbetjening og måske en lille skål med snacks. Læser du eksempelvis magasiner eller bøger? I så fald er det en fordel at sofabordet har en hylde eller mulighed for opbevaring til bøgerne og magasiner. Ligeledes kan det være en idé at vælge et sofabord hvorpå der er plads til en lille buket blomster eller et par stearinlys.

Et sofabord kan samtidig tjene flere formål i det lille hjem. Et lille sofabord kan eksempelvis fungere som hjørne- eller natbord i soveværelset. Eller som legebord på børneværelset. Kun fantasien sætter grænser!

Mulighederne er mange når du skal ud og købe et nyt sofabord. Overvej derfor dine behov, både i forhold til funktionalitet og design.

Et sofabord der passer til indretningen af dit hjem

Indretning er en personlig sag. For os hos Nicehome er alfa omega, at du finder et møbel som lige netop passer til dine behov og personlige indretning. Om end du er til en minimalistisk, en maskulin og rå eller en romantisk stemning? Vores udvalg af sofaborde er stort – og vi er overbevist om, vi kan finde et bord som falder i din smag.

Har du eksempelvis en helt enkel indretning og stil, kan du med fordel sætte dit sofabord i centrum. Vores Alisma sofabord har et design, der skaber rummelighed omkring det runde bord. Bordets simple udtryk bidrager til et enkelt og elegant look. Samtidig er der plads til opbevaring med bordets ekstra hylde.

Overvej i samme forbindelse, om du vælger et sofabord som passer til hjemmets resterende møbler. Særligt sofaen, som jo står tæt opad sofabordet, skal selvfølgelig matche. Lad dig inspirere af sofaen som udgangspunkt og gå på opdagelse i de mange forskellige udtryk. Måske er alle møbler af samme materiale, hvorfor I ønsker lidt nyt liv i rummet?

I sådant et tilfælde, er det en mulighed at pifte rummet op med et møbel som et vitrineskab. Vitrineskabet er både praktisk til opbevaring, men du kan samtidig udstille de ting i hjemmet, du synes er flottest. Vitriner kan fyldes med personlighed og charme, hvilket gør skabet ideelt til at pifte nyt liv i stuen.

Det klassiske sofabord i træ

Udvalget af sofaborde er hos Nicehome stort. Men ud af dette store udvalg, er vi særligt glade for vores udvalg af sofabord i træ. Et materiale, som med rette kan betegnes som en tidløs klassiker.  Er du på udkig efter et sofabord, som med garanti vil tage sig godt ud i din stue? Så vil vi anbefale jer et sofabord i træ.

Med det klassiske materiale valg af træ, sikre du dig at være glad for bordet i mange år. Ligeledes skaber træ materialet en naturlig varme og klassisk hyggelig stemning.

På trods af det klassiske materialevalg, er der ingen grund til at tro, at et sofabord i træ er ensbetydende med et traditionelt og gængs design. Hos Nicehome er udvalget af nytænkende, inspirerende og moderne designs stort. Lad dig eksempelvis inspirere af vores minimalistiske Seashell Indskudsborde eller et kombineret træ- og hvidlakeret højglans sofabord.

Et elegant pift med et marmor sofabord

Pift hjemmet eller dagligstuen op med et smukt marmor spisebord, som med dets elegance vil pryde enhver stue. Hos Nicehome finder du et bredt udvalg af sofaborde i marmor eller med et marmor print. De elegante borde passer til ethvert hjem da dets lette udtryk og smukke nuancer både komplimenterer den neutrale eller mere farvestrålende indretning.

Find det perfekte marmor, som passer til dit hjem – og overvej om bordet måske endda skal være udstyret med en hylde. Et sofabord med hylde er optimalt til opbevaring, da du her kan gemme fjernbetjeninger og magasiner. Se eksempelvis denne smukke Alisma model med hylde og bordplade i marmorprint.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.